Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 23 mar 2009, 22:20

Vianuch pisze:Myślisz, że Porto dałoby rade Wam 4 bramki wklepać?
Przy takiej grze w obronie jaką wtedy prezentowaliśmy - kto wie? Może nie aż cztery, ale nie byliby raczej bezbronni. Zresztą Porto w tej edycji LM pokazuje naprawdę duży potencjał ofensywny (w skrócie - Lisandro Lopez :lol: ).
Vianuch pisze:Atletico ma zespół składający się z reprezentantów czołowych reprezentacji-Kun, Aguero, Heitinga, Simao, Forlan, Coupet to przecież gracze z najwyższej półki - przynajmniej na papierze Atleti ma lepszy skład.
Zwłaszcza duet Kun-Aguero wymiata :wink: :P

Heitinga to bardziej dwunasty zawodnik przeciwnika aniżeli dobry defensor :P

Zgadzam się, że na papierze mają świetną ekipę. Sam o tym pisałem wcześniej.
Vianuch pisze:W pierwszym meczu na SB też można uznać za niewytłumaczalne, że Real nie wygrał
Ile bardzo dobrych okazji do zdobycia bramki miał Real?
Vianuch pisze:No powiedz z jaką drużyną z czołówki w tym sezonie grała Barca wyłaczając Real?
Dla mnie Sevilla, Villarreal czy nawet nieszczęsne Atletico to silne zespoły. Oczywiście nie absolutny TOP, ale silne na pewno. Valencia również w momencie pierwszego spotkania z nami była w zupełnie innej sytuacji. Grali wtedy bardzo dobrze i wydawali się nie gorszym rywalem niż Real.

Staram się rozumieć tych, którzy mówią, że Barcelona nie grała jeszcze z nikim wielkim. Nie nasza wina, że nie mieliśmy do tej pory (w tym sezonie) okazji zagrać z Liverpoolem czy Manchesterem United. Wam się akurat poszczęściło. Szczerze zazdroszczę :roll:
Vianuch pisze:chyba jest w tym, że Araby i inne Abramowicze czy Glazery inwestują w zespoły angielskie a nie hiszpańskie.
Oczywiście, że tak, ale to nie zasługa tych konkretnych klubów jako takich tylko samej ligi, która jakby nie patrzeć jest doskonałym produktem marketingowym. Premiership jest zdecydowanie najbardziej medialną ligą i to nie od dziś ani nie od wczoraj.
Vianuch pisze:Teraz mówisz o Betisie - ja ten news po raz 1 słysze. Nawet gdyby kupił to ciekawe kto mu tam pójdzie poza Robinho
Zdziwiłbyś się :] Skoro Tottenham czy Manchester City mogą kupować dobrych piłkarzy to i Betis mógłby. Jestem przekonany, że wielu piłkarzy gotowych by było wybrać ligę hiszpańską zamiast angielskiej gdyby warunki finansowe były porównywalne - Betis mogący złożyć równie atrakcyjną ofertę co wspomniane zespoły angielskie.

Wróć do „Hiszpania”