Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: fieldy » 23 mar 2009, 23:35

Mentor pisze:[Sevilla > Valencia > Liverpool/Chelsea > Real > Liverpool/Chelsea > Villarreal > Athletic] to trudno mi uwierzyć, aby piłkarze nie byli zmęczeni przed meczem z Bilbao.
nie narzekaj, wy macie chociaż dobrą formę, a Arsenal ?
przy założeniu, że wyeliminujemy Villarreal i że United wyeliminują Porto:
Man City - Villarreal - Wigan - Villarreal - Chelsea - Liverpool - Middlesbrough - Manchester Utd - Portsmouth - Manchester Utd - Chelsea - Manchester Utd

Ale wracając do tematu Barcy. Zdaje się, że wcześniej mieliście już taką serię ciężkich spotkań, chyba ci sami rywale, bo pamiętam Valencię, Villarreal i chyba Seville, czy Real - wtedy wszystko wygraliście jak mnie pamięć nie myli.
Wtedy forma była lepsza, no ale ten dołek już chyba macie za sobą i będzie tylko lepiej :P

Co do Bojana w finale. Myślę, że ważne jest dla jego "prawidłowego rozwoju" :P żeby zagrał od początku. Młody grajek, dużo dał od siebie, by Barca znalazła się w finale i pewnie liczy na występ. Co tu dużo mówić - zasłużył sobie, w poprzednich rundach dawał radę, to w finale też da. No, ale Guardiola pracował z młodymi, więc wie najlepiej co będzie lepsze.

Wróć do „Hiszpania”