Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 24 mar 2009, 0:21

fieldy pisze:nie narzekaj
Spieprzaj dziadu :lol: :wink:
fieldy pisze:Man City - Villarreal - Wigan - Villarreal - Chelsea - Liverpool - Middlesbrough - Manchester Utd - Portsmouth - Manchester Utd - Chelsea - Manchester Utd
Rzeczywiście robi wrażenie. Teraz jakaś moda zapanowała na takie maratony czy jak?
fieldy pisze:Zdaje się, że wcześniej mieliście już taką serię ciężkich spotkań, chyba ci sami rywale, bo pamiętam Valencię, Villarreal i chyba Seville, czy Real - wtedy wszystko wygraliście jak mnie pamięć nie myli.
Oczywiście runda rewanżowa ma taki sam harmonogram (zmienia się tylko miejsce: dom-wyjazd) tak więc dobrze Ci się zdaje. Wyglądało to tak:

Sevilla - Barcelona 0:3
Barcelona - Valencia 4:0
Barcelona - Real 2:0
Villarreal - Barcelona 1:2

W międzyczasie graliśmy jeszcze z Szachtarem w LM. Tam było już pozamiatane i rezerwowy skład (Jorquera - Sanchez, Pique, Caceres, Sylvinho - Vasquez, Busquets, Keita - Hleb, Bojan, Pedro) uległ rywalowi 2:3. Więcej już tak okrojonym składem nie zagraliśmy :lol:

Dołek formy mamy za sobą i wydaje mi się, że stać nas na podobną grę do tamtego okresu (o ile nie będzie kontuzji), ale mimo wszystko nastawiam się, że będzie trudniej. Ciekaw jestem meczu z Valencią. W tamtym okresie grali dobrze a z nami dostali baty. Teraz grają fatalnie więc może z nami pójdzie im lepiej :think: :lol: Dobrze, że Sevillę i Villarreal mamy u siebie. Te zespoły grają dość dobrze. Real to wiadomo :P

Odnośnie Bojana to również jestem przekonany, że Guardiola podejmie w tej kwestii prawidłową decyzję. Mam też nadzieję, że decyzją będzie wystawienie Bojana w pierwszym składzie :P

[EDIT]

http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=26163
Powołanie dla kontuzjowanego Iniesty

Vicente del Bosque ogłosi dzisiaj o 13 pełną listę powołanych na najbliższe mecze reprezentacji. Szkoleniowiec La Furia Roja postanowił już, iż powoła Andrésa Iniestę, który w ostatnim meczu ligowym odniósł kontuzję i będzie pauzował 15 dni.

Pomocnik Barçy oczywiście nie będzie do dyspozycji Del Bosque podczas spotkań z Turcją, ale trener postanowił, iż 25-latkiem zajmie się sztab medyczny reprezentacji Hiszpanii wykonując kolejne badania i kontynuując rehabilitację Andrésa.

La Selección swój pierwszy mecz z Turcją rozegra 28 marca w Hiszpanii, a rewanż 1 kwietnia na boisku rywala.
Del Bosque [']

Wróć do „Hiszpania”