Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
lucas86
Junior
Junior
Reputacja: 0

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: lucas86 » 24 mar 2009, 9:34

piwus pisze:Nie wiem czy jest drugi taki piłkarz w ekstraklasie,który może się pochwalić równie imponującymi bramkami za kołnierz.
Przeżyjmy to jeszcze raz:
- Świerczewski
- Pitry
- Murawski
Nie będę udawał,ze znam się na fachu bramkarskim, ale... może ten zawodnik powinien stać bliżej linii?
Co do bramek Pitrego i Murawskiego to napisałem, że były to jego błędy i to dość poważne. Tam piłka była na takim pułapie, że spokojnie można ją było wybić, a Pawełek praktycznie nie interweniował w ogóle. Oprócz tych dwóch bramek zdarzyło mu się jeszcze puścić kilka innych baboli w zeszłej rundzie, np w meczu ze Śląskiem. Niestety jesteśmy na niego zdani bo nasi działacze jak widzieliśmy w przerwie zimowej woleli testować jakichś ogórów z Indonezji niż szukać porządnego bramkarza.
Co do gola Sasina nie mogę się jednak zgodzić, że był to poważny błąd, gdyż ciężko oczekiwać od bramkarza, że będzie on stał na linii bramkowej. Gdyby Sasinowi jakimś przypadkiem udało się zagrać prostopadłą piłkę między obrońcami to wtedy wszyscy mieli by pretensje, że Mariusz stał na linii bramkowej.

Wróć do „Polska”