Re: Hools

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Hools

Post autor: Yukasz » 25 mar 2009, 14:46

A ja osobiście nie mam parcia na szkło ani potrzeby rozmawiania z kamerą więc taka praktyka uwłaczała by mojej godności. Jeszcze jakiś burak po zawodówce powinien stać nad tobą i krzyczeć: 'imię, nazwisko, pesel, adres, imię ojca, imię matki!'. Normalnie jak na przesłuchaniu by było/jest. Wszyscy przed wejściem na stadion muszą tak robić? Dziadki też czy tylko wybrańcy którzy nie przeszli wstępnej selekcji? :P Są inne sposoby aby sprawdzić tożsamość wchodzących na stadion a wymysł z kamerą to jakiś debilizm. Co z identyfikatorami które powinny eliminować stadionowych chuliganów przed wejściem na stadion? Dla ułatwienia mogły by to być dowody o ile się do tego nadają ale pewnie nie. Przecież jest też monitoring.
cloner pisze:Tylko czemu takich kontroli nie ma w zwykłym, codziennym życiu :?: Może trzeba zainstalować czytniki na chodnikach, i człowiek musiałby "czipem" przejechać raz na 1000metrów. W końcu co chwilę możemy być sprawcami przestępstwa.
No i nie ma przy okazji rozgrywania innych sportów a ochrona niekiedy jest tam dla picu, w zasadzie to tak jakby jej w ogóle nie było :P
cloner pisze:Jak wprowadzą Anglię, to na stadionie będzie w ch/uj nudno i kto będzie na nie chodził?
Oj znajdą się i tacy dla których ew. brak atmosfery na trybunach by nie był przeszkodą aby pójść na mecz.

Wróć do „Polska”