Powoli mi zaczyna być szkoda Szpaka, bo gosciu nie przywykł do komentowania takiej błazenady w wykonaniu Polaków. On chyba lepiej wie niz Leo jak powinni grać Polacy. Moze to bedzie kolejny asystent naszego trenera.mistyk pisze:Smieszyl mnie wczoraj Szpaku, ktory ciagle gadal cos o tym, ze "powinnismy grac swoje". Nie bardzo wiem o co mu chodzilo, bo nasi pilkarze chyba sami nie wiedza co to znaczy "grac swoje". Druzyna Leo niestety, ale nie ma i nigdy nie miala wlasnego stylu. A mielismy grac pilka jak Hiszpania...
Motywacja, przecież euro lepiej stoi niz jak podpisywał kontrakt. Korzysci to chyba mieli tylko Ci trenejro i ludzie Bog wie skad, którymi sie Holender obstawia. Ten sztab ciagle wyglada jak jakas parodia.Angelo18 pisze:Wydaje mi się, że zespół nam się poprostu rozpdał. Może Benhaker już nie ma takiej motywacji do pracy z reprezentacją i myślami jest już w innym miejscu, a jego praca nie przynosi takich korzyści jak kiedyś.
A tak wogole to Hiszpanie takze przegrali z naszymi wczorajszymi rywalami.
Fakt oni grali przez spora czesc spotkania swoje, ale takze przegrali i wynik poszedł w świat.