Leo chyba w Liga+Extra mowil, ze w Polsce nie ma zadnego zawodnika z lewa noga.Wilmore pisze:Krzynówek zagrał wielkie nic. Dla niego czas w kadrze powinien się już dawno skończyć, gdyby - i to jest przykład tego, jak słabo wygląda polska kadra - gdyby nie to, że w Polsce nie uchował się ani jeden (!) dobry lewy pomocnik.
Ja tam wczoraj pretensji duzych do Krzynowka i R. Lewandowskiego nie miałem. Mieli grać na skrzydle, starac sie dosrodkowywac i pewnie by to robili, gyby dostawali podania. Co warte podkreślenia Krzyniu wczoraj był najlepszym naszym rozgrywajacym. Czy ktoś widział w reprezentacji pilkarza, ktory w przeciagu kilku minut tak dobrze rozprowadzi akcje na skrzydło. Ja widziałem. Wczoraj nie liczac Krzynowka, tych pozostałych nie było, w kadrze ich nie było.
A tam. Kazdy ma sowjego goscia, ktory jedzie po doświadczenie, ktore ma procentowac w przyszłosci. Engel zabrał SibikaKamil232 pisze:Ja zapamiętam, że Zahorski pojechał na Euro a nie Brożek, Jeleń i Wichaniarek. Powtórzę to bo nawet pisząc to nie mogę w to uwierzyć, Zahorski BYŁ DLA NIEGO LEPSZY niż Brożek Wichniarek i Jeleń