Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 30 mar 2009, 0:15

Wilmore pisze:Fabiański ostatnio sporo grał, Boruc był zagrożony przez kibiców, to jest dość prawdopodobne, że był planowany do gry bramkarz Arsenalu.
Jeżeli miał grać Fabian, w co nie wierzę [może na mecz środowy, przynajmniej ma kto bronic karne] to po co pojechał Boruc na kadre, skoro "był zagrożony przez kibiców". Mówi się, że na pozycji bramkarza to mamy zawrót głowy, mógł Benchałer powołać Kuszczaka lub kogoś innego.

To, że należy zmienić trenera nie podlega żadnej dyskusji. Benchałer zarzuca po każdym nie udanym meczu, (czyli bardzo często, właściwie co mecz) że nie mamy zawodników, że w Polsce jest tak do dupy a tam u mnie w Rotterdamie i całej Holandii tak zajebiście, że tu u was w Polsce nie ma zawodników i nawet ja mistrz strategii nic nie zdziałam (a jeszcze kilkanaście miesiecy temu mówił, że u nas są tacy sami co wszędzie) i co najciekawsze: że jest oburzony tym, że my kibice, dziennikarze i całe piłkarskie społeczeństwo wywołuje ogromne napięcie po nieudanym meczu, że jesteśmy oburzeni, że mamy pretensje itd. No to kurde chyba w tym Trynidadzie i Tobago coś mu się popie***iło :!: Tam może i nie ma wielkich oczekiwań od społeczeństwa, mediów itd i jest to zrozumiałe. ALe nasz tulipan pochodzi z Holandii gdzie napiecie na m2 pod względem piłkarskim jest większe od Polski :!: Kraj o wiele mniejszy, o wiele wiecej kibiców na trybunach, wiele dobrych klubów, ogromne oczekiwania. Powinien sobie z tym radzić i to zrozumieć a on jest tym oburzony, tym brdziej, że obwinia się też jego :!: Gdyby nie było oczekiwań to by nie było kasy i niech Leoś zacznie cos wkońcu zmieniać w grze naszych orłów bo już mnie krew zalewa jak widze jego tłumaczenia i wywyższania się w mediach :won: :mać: :suicide:

Wróć do „Polska”