Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 84

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Post autor: Michał M » 30 mar 2009, 8:53

emdżej pisze:
Michał M pisze:Co ciekawe, obydwa dwumecze miałem okazję oglądać (pewnie jako jedyny z forumowiczów… :wink: ).
Bardzo cię rozczaruję jeśli nie okażesz się tym jedynym? :wink:
Jakoś przeżyję ten fakt :P W sumie, jak już wysłałem posta, to później uświadomiłem sobie, że przecież te osoby, które urodziły się powiedzmy ok 85-86 r.
mogły spokojnie oglądać tą pucharową edycję, więc nieco przesadziłem :)
fieldy pisze:p.s. zobaczycie, że van Bommel gola zdobędzie :)
Nie mam nic przeciwko, ale wątpię :P Po prostu nasz kapitan jest daleki od tej formy, którą prezentowal jeszcze choćby 2 lata temu...
mistyk pisze:dawno juz ze soba nie gralismy i raczej sie nie zamurujecie, jak Liverpool czy Chelsea.
Nie mamy aż takich murarzy :lol: Zważywszy jeszcze ile już goli straciliśmy w tym sezonie... Co prawda, statystyki w LM co do liczby straconych goli mamy na razie świetne, ale ja bym się na nich aż tak bardzo nie opierał :wink:
Mentor pisze: Trzeba będzie bardzo uważać na kontry i stałe fragmenty.
Kontry - jak najbardziej tak, stałe fragmenty - nieco z tym u nas gorzej. Mimo, że mamy świetnie grających glową choćby Lucio, van Buytena czy rzecz jasna Toniego, to jakoś po rzutach rożnych nie zdobywamy zbyt wiele. Co do wykonujących wolne bezpośrednie (Ribery, Schweinsteiger, Altintop), to niestety również słabo ostatnio w tym zakresie.

Wróć do „Puchary Europejskie”