No to ja się pozwolę nie zgodzić z tobą w wielu sprawach.zawdi pisze:kompilacje z udanych akcji mozna zrobic prawie kazdego pilkarza i co z tego. ja widzialem wolne w wykonaniu ronaldinho, naprawde piekne, a w tym sezonie nic z wolnych nie ustrzelil.
beckham oczywiscie jest przereklamowany.
gerrard z liverpoolu rowniez (uzasadnienie w komentarzach dzisiejszych newsow).
ballack, lubuie go ale gdzie mu do effenberga
baros, byl, bo juz nie jest
walter samuel, tez byl a juz nie jest
guti, ten to jest dopiero przereklamowany
ronaldinho, kibicuje barcelonie, dlatego dam mu jeszcze troche czasu, moze nastepny sezon jeszcze, zanim go konkretnie zjade. nie gra zle, ale ponizej oczekiwan i zdecydowanie ponizej poziomu pilkarza za jakiego jest uwazany. dobrze, ze jest przereklamowany, w razie co, mozna za niego spora kase lyknac.
pires, nie potrafi wogule bronic, a bez pilki mu sie nie chce biegac
Beckham - o.k.
Gerrard to drewno, ale dobre drewno. Polecam oglądanie meczów Premiership na Canal+ - ma świetny strzał, dobre podanie i jest dobry w odbiorze. Nikt nie robi z niego nowego Maradony, więc przereklamowany nie jest.
Ballack - można go uznać za przereklamowanego, jeśli Kołtoń uważa go za najlepszego pomocnika świata, bo owym nie jest. Ale to, że jest Niemcem, nie znaczy, że jest drewnem i jest słaby. Grał świetnie w Bayerze Leverkusen, ma kapitalny strzał, niezłe podanie i jest bardzo pożyteczny. Jeśli nawet uważasz go i Gerrarda jako przereklamowanych to przyznaj, że obu chętnie zobaczyłbyś w Barçy na pozycji DM.
Baros - bardzo szybki, dobry napastnik, lubiłem go już przed Euro, gdzie błyszczał na tle zmęczonych gwiazd, rzeczywiście zbyt szybko jednak z niego zrobili gwiazdę, ale talent ma duży.
Samuel - o.k.
Guti - o.k.
Pires - nie wiem jak twoim zdaniem przereklamowany może być mistrz Świata i Europy ze wspaniałym rekordem w barwach Arsenalu, do tego mimo wieku jednego z najlepszych strzelców Premiership (!) pomimo tego, że jest lewym pomocnikiem, a w Arsenalu jest często rezerwowym. Zresztą nikt nigdy szczególnie go nie wielbił, więc szybciej powinien być wśród 'niedocenianych' niż 'przereklamowanych'.
Z Ronaldinho to już mnie zupełnie zawiodłeś.... Idź na stronę Barcelony i napisz, że najlepszy piłkarz świata jest przereklamowany i powinni go sprzedać. Barça dawno nie miała tak fenomenalnego piłkarza, który zachwycałby swoimi zagraniami (może jedynie Romario, bo Rivo zachwycał czym innym). To, że ostatnio jest w słabej formie (a i tak na tle innych się wyróżnia), nie znaczy, że mamy mu mówić fuera... Gdy jest w formie, to obecnie najlepszy piłkarz, a przecież każdy najlepszy piłkarz musi być trochę 'cukrowany' przez prasę i przereklamowany. Sezon temu grał po prostu fenomenalnie, w tym słabiej, co jest też spowodowane tym, że w poprzednim sezonie w Barçy był on w zasadzie jedynym liderem, a teraz jest ich wielu. Zresztą wszyscy przyzwyczaili się, że każde jego zagranie i każdy jego mecz musi być udany. Nic bardziej mylnego. To tylko człowiek.
p.s. Na przyszłość radzę się trochę zastanowić zanim wypisywać różne rzeczy. Fuera Ronni, Kluivert wracaj