No dobra, ale przejdzmy do sedna sprawy. Mam tu na myśli Twoją wypowiedz w sprawie piłkarzy. Co do Piresa to faktycznie Zawdi nie miał racji bo jest to piłkarz nietuzinkowy, praktycznie nigdy nie wychwalany i grający naprawde dobrą piłkę. Nieraz już pokazał, że zasługuje na grę w Arsenalu i, że jest ich kluczowym piłkarzem.
Co do Ballacka to z Twoimi słowami się nie zgodzę. Nie jest on dobrym piłkarzem (chyba, że w Niemczech). Na tle Europy nie wyróżnia się niczym, a w Bayernie swą grą nie zachwyca. Zgodzę się, że w Bayerze grał znakomicie i tam powinien zostać. Ballack jest wywyższany przez kibiców Bayernu i przez komentatorów Polsatu Sport (wiadomo o kogo chodzi
Jeszcze chciałem powiedzieć cos o Samuelu. Ten piłkarz jest przereklamowany tylko dlatego, że przeszedł do Realu bo pod żadnym innym względem nie można go tak nazwać. Gdy grał w Romie był mniej znany, a grał doskonale. Jak przeszedł do Hiszpanii gra beznadziejnie i psuje tylko grę "Królewskich". Wydaje mi się, że to nie jest dla niego odpowiedni klimat i powinien powrócić do Włoch gdzie gra mu się naprawdę dobrze.
O Ronaldinho nie będę wspominał bo dla mnie jest on bardzo wartościowym piłkarzem Barcy i napewno nie jeden klub zazdrości katalończykom tego piłkarza. Parę razy ratował Barce m.in. przed takimi klubami jak Milan, ale fakt wolał bym żeby media się od niego nieco odsunęły bo Beckham też był kiedyś znakomity. Za bardzo szukają sensacji wokół piłkarzy no i teraz niestety wypadło na Ronniego. Wystarczy wziąść za przykład Freddy'ego Adu. Media wykreowały go na gwiazdę, a dodatkowe miliony z gry i reklam odbiły mu zupełnie dlatego przykładem Adu można ostrzec innych piłkarzy przed medialnym piekłem
Jeśli chodzi o Beckhama i Gutiego to wypowiadałem się o nich wiele razy i nie bedę się powtarzał.
Pozdro!!