Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Pewniak dnia

Post autor: majer13 » 05 kwie 2009, 14:46

Murray - Djokovic
Typ : Novak
Kurs : 2.24

Obaj zawodnicy to z pewnością klasa światowa jednak jak dla mnie większe szanse ma Serb. Jeśli serwis nie będzie szwankował i będzie dość duży procent trafionego serwisu to wtedy Serba jest strasznie ciężko przełamać gdyż dysponuje świetnym kick serwisem. Dwa ostatnie pojedynki wygrał Szkot i myślę że to będzie podwójna mobilizacja dla Novaka. Poza tym o ile się nie mylę (jeśli tak jest to mnie poprawcie) jest to również mecz o trzecie miejsce w rankingu więc walka z pewnością jeszcze większa.

Lech - Wisła
Typ: Lech
Kurs; 2.10

Lech przed swoją publicznością bardzo ciężki do pokonania o czym świadczy to iż nawet w pucharach nie przegrali przy Bułgarskiej żadnego meczu. Wisła bez braci Brożków w drużynie z Poznania zabraknie jednak Murawskiego i Wojtkowiaka. Lechowi ma także przewagę psychiczną gdyż pokonał Białą Gwiazdę w tym sezonie już dwukrotnie i w dodatku oba mecze grał na wyjeździe. Poza tym Lech świetnie razi sobie z drużynami z czołówki , jesienią w meczach z Legią, Polonia i Wisła zdobył aż siedem punktów i stracił tylko jedną bramkę.

Wróć do „Bukmacherka”