Co do kontrowersji czerwona kartka ewidentna, choć moze gdyby była inaczej stałby mur, kartka dla Diaza takze. Tak naprawde powinien ja dostać kilka minut wcześniej. Pewnie gdyby dzisiaj Skorża mialby kogos w jego miejsce sciągnalby go juz po 50 minutach. Dobrze zrobil Skorża, ze wprowadził Beto, bo to on stracił pilke gdzie faulowany był Lewy i rzut wolny wykorzystał Semir i wreszcie te jego zachowanie w murze.
Dzisiaj pokazali przed spotkaniem murawe, miałem ogromne zastrzezenia do neij juz podczas psotkania z Arka. Nie wiem co oni na niej zrobili, ale wyglada tragicznie.
Smuda ponownie mnie zawiódł, czekałem az wprowadzi kogos do ofensywy, a on wprowadza Cueto za Wilka. Jesli tak dalej będzie to ten Handzic i Golik w tym sezonie nie zagrają.
Jaga kolejne dobre zawody, poraz kolejny dobrze wypadli Zawistowski, Franek, Grosicki czy Bruno. Ciezko im bedzie ten team utrzymać, chyba, ze znajdzie sie naprawde mocny sponsor.
W nastepnej kolejce Lech jedzie do Gliwic, Piast gra bardzo konsekwentnie i jesli znowu wyjdzie dwojka defensywnych pomocnikow, moze być spotkanie podobne do tego z Górnikiem czy Arka. Legia gra z Cracovia, ktora walczy o utrzymanie, mam nadzieje, ze Pasy zrobia wiecej dla Lecha niż Arka. Wisła zagra z Jaga, oby Franek sie przypomniał.