Problem polega na tym, że to wy się tym jaraciepiwus pisze:Nie jestem z Poznania, nie wiem czym aktualnie się jaracie, więc musiałem poszukać:
Kto ma najlepszych kibiców w Polsce to każdy kto orientuje się w środowisku piłkarskim wie. A, że kibice tego klubu zgarniają nagrodę dla najlepszych kibiców na koniec sezonu jest tylko potwierdzeniem.piwus pisze:i faktycznie kupa wstydu jak na "najlepszych" kibiców w Polsce.
Co do filmiku - i kto tu robi film "na pokaz". Migawki z meczu w Krakowie - Wisła dopinguje swoich i co niektóre wycinki z meczu niedzielnego jak jedziemy na Wisłe, zawodników (a nie kibiców Wisły). I tak oto próbujecie pokazać jak "to naprawde" jest na obu stadionach. Zenada. Może oglądałeś mecz w TV? Jeśli tak to chyba nie musze Ci tłumaczyć różnicy
Jak Lech miał EKSTRA z Reymonta to naszczęście nie zrobili z siebie zakompleksionych człowieczków... Dumny z bycia PYRĄ
W której sekundziepiwus pisze:Widać tutaj też jak krzyczycie "wypierdalaj" do Głowackiego
E: a o co chodzi z tym wyjazdem w St Gallen
PS jeszcze raz zobaczyłem ten film ekstra. I nic. Dupa. Nie widze sytuacji Głowackiego. A ty