Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: MENDEZ » 07 kwie 2009, 17:55

piwus pisze:Nie jestem z Poznania, nie wiem czym aktualnie się jaracie, więc musiałem poszukać:
Problem polega na tym, że to wy się tym jaracie :!: :haha:
piwus pisze:i faktycznie kupa wstydu jak na "najlepszych" kibiców w Polsce.
Kto ma najlepszych kibiców w Polsce to każdy kto orientuje się w środowisku piłkarskim wie. A, że kibice tego klubu zgarniają nagrodę dla najlepszych kibiców na koniec sezonu jest tylko potwierdzeniem.
Co do filmiku - i kto tu robi film "na pokaz". Migawki z meczu w Krakowie - Wisła dopinguje swoich i co niektóre wycinki z meczu niedzielnego jak jedziemy na Wisłe, zawodników (a nie kibiców Wisły). I tak oto próbujecie pokazać jak "to naprawde" jest na obu stadionach. Zenada. Może oglądałeś mecz w TV? Jeśli tak to chyba nie musze Ci tłumaczyć różnicy :?: I jak tu nie mówić o kompleksach :?: :rotfl:
Jak Lech miał EKSTRA z Reymonta to naszczęście nie zrobili z siebie zakompleksionych człowieczków... Dumny z bycia PYRĄ
piwus pisze:Widać tutaj też jak krzyczycie "wypierdalaj" do Głowackiego
W której sekundzie :?: [tego filmiku]

E: a o co chodzi z tym wyjazdem w St Gallen :?: Ja bardzo wątpie w to aby taki incydent mial miejsce... możesz to jakoś udowodnić :?:
PS jeszcze raz zobaczyłem ten film ekstra. I nic. Dupa. Nie widze sytuacji Głowackiego. A ty :?: Podobno tak, więc :?: Aha i fajnie skleiliście ten moment kiedy Grzeda śpiewa "jeszcze głóśniej" na chama "wcielając" to niby do tych pojazdów. :rotfl:

Wróć do „Wracając Do Meritum”