No to właśnie o tej produkcji mówiłem, gdzie ktoś z waszej oficjalnej strony się "pomylił" w montażu i dał trybuny w Krakowie do góry kołami, ale nie mieli jaj i ją wycofali jak przeczytali o tym na wiślackiej stronieMENDEZ pisze:Jak Lech miał EKSTRA z Reymonta to naszczęście nie zrobili z siebie zakompleksionych człowieczków... Dumny z bycia PYRĄ
Generalnie masz świetny sposób dyskusji - nie my, bo wy. Można obrażać Wisłę, jak nie ma kibiców tego klubu, ale jak podobna piosenka o stosunkach Lecha z Cracovią jest na Roosvelta (
A jednocześnie każdy wie, gdzie kibice gwiżdżą na własnych piłkarzy i swoją zgodę nie idzie (Lech - Arka), gdzie doping umiera po stracie bramki na parę minut, gdzie kibice obrażają trenera (zeszły sezon), by go później nosić na rękach.MENDEZ pisze:Kto ma najlepszych kibiców w Polsce to każdy kto orientuje się w środowisku piłkarskim wie. A, że kibice tego klubu zgarniają nagrodę dla najlepszych kibiców na koniec sezonu jest tylko potwierdzeniem.
To pierwsze "wypierdalaj", przed "wypierdalaj" do Diaza. Narysować wykres?MENDEZ pisze:W, której sekundzie[tego filmiku]
Nic nie sklejałem, ale tam dowcip polegał na tym, że on "jeszcze głosniej", a wy gwiżdżecie dwa razy głośniej niż dopingowaliście wcześniej.MENDEZ pisze:Aha i fajnie skleiliście ten moment kiedy Grzeda śpiewa "jeszcze głóśniej" na chama "wcielając" to niby do tych pojazdów.
I tyle ode mnie, bo to raczej nie jest merytoryczna dyskusja; odpowiadanie na czyjeś przemyślenia o januszach i kompleksach, wobec klubu, który powstał w 1992. Równie dobrze ja mogę sobie wymyślić, że kibice Lecha walą owce, bo słyszałem, że wszyscy tak robią na prowincji i możesz próbować polemizować.