Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: MENDEZ » 07 kwie 2009, 21:30

Wilmore pisze:Fuzja Polonii z Groclinem - Polska się śmieje z oczywistych powodów.
Wilmore pisze:Ale fuzja Lecha z Amicą już ma być ok
Jak dla mnie jest zupełnie odwrotnie. :lol: widocznie żyjemy w dwóch zupełnie innych światach. I dlaczego tak i tak nie ma być "ok" :?:
Zresztą od tego roku jest taki pojazd ze strony Wisły na Lecha a przeciez fuzja trwa już kilka lat. Dlaczego :?: Bo temu idzie w stym sezonie lepiej. Dlaczego nie słysze nic ze strony Wisły na Polonie Warszawa :?:
Wilmore pisze:kiedy jest wygodnie, to klub jest Lechem, a kiedy nie, to jest Amicą.
Klub jest Lechem dla Lechitów i narmalnych kibiców [neutralnych] a Amicą dla Wisły.
Wilmore pisze:A jako że od strony formalnej to Amica
Ze strony formalnej klub nosi nazwe Lech Poznań. Dziękuje.
Wilmore pisze:Problem tkwi w tym, że kiedy Amica miała wchodzić, to część kibiców była przeciwko, bo to upadlanie klubu i upadek Kolejorza
Problem tkwi w tym, że po raz kolejny gadasz cos co nie miało miejsca - fuzja po tym jak Kulczyk nie chciał zostac sponsorem była pewnie ostatnią deską ratunku lordzie głupot.
Wilmore pisze:To samo, co ze Smudą - złe wyniki = wy********j, dobre wyniki = na selekcjonera
Ja nigdy do Smudy nic nie miałem takiego by go zwalniać. Wkurzajace są późne zmiany podczas meczu. Tyle. A Smudy i tak nie chce jako selekcjonera. Nie dlatego, ze się nie nadaje [bo sie nadaje] ale dlatego, że wazniejszy jest dla mnie Lech niż kadra.

Zajrzyj do słownika i dowiedz się co to jest FUZJA a co to kupno i sprzedaż wilmorku
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2009, 22:09 przez MENDEZ, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”