Zgadzam się. Nadmienię, że coraz częściej wątpię w to, że jeszcze w tym sezonie zobaczymy United grające na miarę swoich mozliwości. Porto jest faworytem i naprawdę wątpliwe jest to, że w tydzień zaczniemy grać lepiej o kilka klas. Nie potrafimy prezentować dobrego futbolu już ponad miesiąc i nic nie zapowiada, aby się to mogło szybko zmienić. Wierzyć zawsze trzeba, ale niepokojące jest to, że już przestały mnie dziwić nasze żenujące występy.EnJoy's pisze:red85 pisze:A co do wynagradzania - sędziowie są nam winni coś za 2004 rok, kiedy nas wyrzucili z LM, a Porto przepchali dalej. Liczę na rewanż
Nie wiem czy to mówisz ironicznie, ale błąd poprawiany błędem to najgorsze co może być.Wystarczy, że zagracie na swoim poziomie, i wyeliminujecie Porto.Jednak po tym co widziałem wczoraj szczerze wątpię w Wasz awans, nie spodziewałem się tam ofensywnego,szybkiego, grającego bez kompleksów Porto.Choć wolę, żeby awansowało Porto to tak jak mówię, że United zagra na miarę swoich możliwości i się prześlizgnie do półfinału.