Owszem, wystarczy spojrzeć kto jest aktualnym Mistrzem Świata, Anglii i Europy.Manchester jest najlepszy.
Owszem, wystarczy spojrzeć kto jest trenerem aktualnych Mistrzów Świata, Anglii i Europy.Ferguson jest najlepszy.
Co do reszty nigdy tutaj nic takiego nikt nie wypisywał. Wyjaśniłem już resztę w poprzednim poście.
Prosimy o wybaczenie, że raczymy się nie zgodzić z typami którzy twierdzą, że Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso, czy że uważamy, że obrońcy w Hiszpanii który w tym sezonie zasłynęli z tego, że robią klops za klopsem nie są kilka razy lepsi od obrońców w PL.
Jak się napina kibic z Barcelony to trzeba go sprowadzić na Ziemię. Ot cała historia. Bo wbrew temu co piszę Jarzinho to zwykle jest tak, że to kibice Barcy uważają wszystko swoje za najlepsze, wyjątkowe i tylko niby ich zawodnicy wyczyniają cuda. Jak to kiedyś było z tym Puyolem co się włączył do akcji ofensywnej. Od razu wpisy: "Który inny obrońca by się tak podłączył? ŻADEN, tylko nasz" A jak niektórzy nieśmiało podali przykłady, że jednak nie tylko Puyol. To od razu się rzuciła na niego szarańcza, że jest nieobiektywny, zaślepiony etc. Podobnie jest teraz. Jak ktoś może wypisywać, że Carrick jednak dorasta do pięt Xabi Alonso? Od razu widać, ze Ci kibice Manchesteru są zaślepieninie mam zamiaru sie klocic czy cos w tym stylu wiec nie odbierajcie tego w tych kategoriach ale mam jedno pytanie.czy wy macie jakis kompleks Barcelony??bardzo czesto jednym z glownych cytatow jest "..Barcelona wygrała przez ostatnie dwa sezony.".czy wy nigdy nie mieliscie lat w ktorych nic zescie nie wygrywali?
Bo jak to tak nie padać na kolana przed zawodnikami Barcy czy Hiszpanami, a szczególnie jak można porównywać do nich tych drewnianych Anglików?