Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 09 kwie 2009, 13:17

Ojej Piwusek się zdecerował bo napisałem, że pokonaliśmy milicjantów... :lol: ty na pewno na mecze nie chodzisz...
A kto pisze, że my to Amica? Wy więc Milicjanci i się tak nie produkuj chłopie... każdy klub ma swoje pseudonimy wśród swoich ziomków jak i nie swoich. Dla Ciebie i po tym co piszesz nie powinno być to zaskoczeniem.

Co do transparentu to są to wzajemne riposty oby klubów - wy mieliście transparent pt "[ch**]" my mieliśmy ten. Jak wiesz nawiązuje on o tego waszego meczu z meczu z Lechią. My tylko promujemy bezpieczny seks. To chyba dobrze :?: :lol:
Przypomnijmy, że plastikowe butelki nie były jedynymi przedmiotami, które rzucono w kierunku wiślaków cieszących się po bramce Petera Singlara. Z trybun poleciały między innymi także monety i artykuły spożywcze.
Zaraz moze bedziemy sobie przypominać latające noże itd... :roll: Monet nie widziałem, tylko 1 butlke, 1 a nie "kilka" a produkty żywnościowe to też raczej bajka. Zresztą jak pajac Singlar podbiega do kotła i ucisza paluchem to siedzieć spokojnie można tylko przed kompem.
Toż ta 1 butelka była gorsza od przywitania Luisa Figo na Camp Nou :!: :lol:

PS te 2 WP to sobie daruj koleś :!: Masakra, gdybym był tu adminem to pewnie za każde "pokonaliśmy Amice" dawałbym po 2 WP z podpisem "nie jesteś na forum Lechii czy Wisły"
Jestem na forum pilka.pl i nie widze w "milicjantach" nic zdrożnego na WP... ale cóż uraziłem Piwuska... PRL

E 2: lol jadu... w takim razie tak jak Piwus... moge mówić na Wisłe Milicjanci jak on na Lecha "Amica" i też podam dowody nie do zbicia, że moge ten klub tak nazywać... więc mniej jadu od adminów prosze i wiecej luzu

więcej luzu, mniej jadu proponuje. wp // fieldy

Wróć do „Polska”