fani Machesteru kazda swoja porazke probuja na sile usprawiedliwac.chocby ta z Milanem z 2007 roku to najlepszy przyklad
Byłoby mi bardzo miło gdybyśmy nie uogólniali. Za każdym razem musze czytać jacy to fani MU są źli, niedobrzy, nieobiektywni, itd, itp. Sorry ale czy to, że jeden mieszkaniec Twojego miasta słucha w kółko dyskografii Kai Paschalskiej znaczy, że całe miasto jej słucha?Kibic Manchesteru: Toure nigdy w karierze nie wykona takiego podania jak Carrick.
Kibic Barcelony: <link do takiego podania>
Kibic Manchesteru: Fani Barcelony wmawiają, że Toure podaje jak Carrick.
Koniec OT. Dziękuję za uwagę.
Barca zagrała świetnie i obok Chelsea pokazała się z najlepszej strony w ćwierćfinałach. Pojedynek tych dwóch drużyn w chwili obecnej zapowiada się pasjonująco ale do niego jeszcze sporo czasu i z formą może być różnie. W awans Liverpoolu i Bayernu już nie wierzę. Skoro pisałem już o Barcy i Niebieskich jako o najlepszych na tym etapie to Bayern po wczorajszym meczu jest na drugim biegunie. Po zeszłorocznym dwumeczu z Zenitem myślałem, że gorzej ekipa z Monachium grać nie może. Potrafią mnie zaskoczyć, trzeba im to oddać. Obrona fatalna, zrozumiałem co miał na myśli Akarin pisząc, że jeśli gra Lell to Barcelona gra w 12. Oddawanie piłki pod swoim polem karnym było bardziej na poziomie polskiej II ligi niż LM. Nic nie umniejszając kapitalnej postawie Barcy (bo grali świetnie) Bayern wczoraj nie był żadnym przeciwnikiem dla Katalończyków. Miałem wrażenie, że gdyby ekipa z Katalonii musiała wygrać 8:0 to by wygrała. Prawdą jednak jest, że we wczorajszej formie mało jest w chwili obecnej zespołów, które mogłyby nawiązać walkę z drużyną Pepa.
Karny jak dla mnie był. Messi wykorzystał nogę rywala i się wyraźnie podłozył co nie zmienia moim zdaniem tego, że karny był ewidentny.