1. to co wkleiłem świadczy o tym co piszę , ty natomiast nie rozumiesz rzeczy tłumaczonej przez kilka osób. Lech dał szereg dóbr niematerialnych , potencjalnych klientów klubu i chłonny rynek .Wilmore pisze:Nadal nie masz zielonego pojęcia, o czym ludzie do Ciebie piszą, kopiujesz i wklejasz tylko teksty z mądrzejszych źródeł.
Fajnie, tyle że to, co wkleiłeś, potwierdza tylko to, co inni mówią - że Lech ma z klubem, który kilka lat temu zakończył żywot, wspólną tylko nazwę i wiarę (stale mnie ta nazwa śmieszy).
Wpis do KRS ma taki, jak Lech Poznań sprzed kilku lat czy jak Amica Wronki?
I tym samym - QED. Sam napisałeś - Amica Wronki zmieniła tylko nazwę, dała pieniądze, no i mamy... Amicę Poznań.
Jak to miło, gdy rywal w dyskusji sam sobie strzela w stopę.![]()
Mam nadzieję, że kiedy będzie mi potrzebny prawnik, to trafię na kogoś zdecydowanie bardziej kompetentnego.
W tej chwili jestem ciekaw tylko jednego - kiedy kibice Lecha zaczną sumować sukcesy krajowe Amici i Lecha, żeby podbudować legendę swojego klubu.
2. Jaka jest firma w KRS ( na numerze dawnej Amiki SSA ) odpowiem ci bo ewidentnie masz coś z deklem ( jest KKS Lech Poznań SSA) jak będzie tam figurować Amica Poznań to cie poinformuję , bo sam się pogubisz .
3. Chciałbym mieć rywala w dyskusji a nie nastoletniego łosia , który myśli że rzeczowo odpowiada .
4. Jeżeli ja sobie stopę przestrzeliłem to ty już dawno palnąłeś sobie w łeb . Weź lepiej nie odpowiadaj tylko pomyśl .