Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Michał M
Bawarski Krzyżak
Reputacja: 177

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: Michał M » 09 kwie 2009, 18:47

Hanni pisze:Tylko że wczorajszy mecz przesądził chyba jeden transfer. Chodzi oczywiście o Waszego utalnetowanego pomocnika...
Jeżeli miałby przynieść odpowiednią ilość kapuchy, takiej jakiej by starczyło na 3 b. dobrych graczy, to ja nie mówię nie. Widać chyba, że nec Hercules contra plures i sam Ribery niewiele nam pomoże.
Akarin pisze:Jak mówię, tylko nie Baumjohany i inne. Tu trzeba znów zainwestować.
Ja bym akurat na takiego Baumjohanna tak mocno nie jechał. Zobaczysz, że będzie jeszcze z niego większy pożytek niż ze Schweinsteigera czy Sosy.

A co do inwestycji - przydałoby się wyłożyć znów 70 mln euro. Jak 2 lata temu. Pytanie tylko, czy jeszcze taką kasę Bayern ma? (ponoć stadion wchłonął kupę forsy). Jak nie, kto wie czy faktycznie nie trzeba będzie rozważyć sprzedaży Francka - o ile będzie dobra oferta (jak 60 mln euro).

Swoją drogą, może ktoś tu pamięta, może nie, ale pisałem ponad rok temu, że jak nie wyłożymy kasy na jakieś fajne transfery przed sezonem 08/09, to w kolejnym okienku znów będzie nas czekał "umbruch"...

Wróć do „Niemcy”