Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: red85 » 09 kwie 2009, 22:35

To tylko Twoje gdybanie. Pewne jest natomiast to, że już jeden trener, który przez wielu uznawany jest za najlepszego, zdecydował się na Evansa, a nie na Pique. To fakt. Z resztą nie chce mi się nawet dyskutować.
Dlaczego kibic Barcy nie mzoe napisać, ze Rio czy ktos inny nie pasuje do La Liga a przedewszystkim do gry Barcy, dlatego, ze jest z MU czyli jest najlepszy.
Bla, bla, bla. Jakieś kompleksy najwidoczniej macie, bo nie znajdziecie tutaj ŻADNEGO usera, który by twierdził, że każdy zawodnik United jest najlepszy na świecie na swoje pozycji. Co najwyżej mowa była o 2-3 zawodnikach i to w kontekście ostatnich dwóch sezonów. To Wy za to wywyższacie niemal wszystkich(!) począwszy od Valdesa, poprzez Marqueza, Puyola, Pique i całą resztę.

Już niejeden raz na tym forum widzieliśmy, jak potraficie(fani PD) umniejszyć wszystko co tylko nie dotyczy ligi hiszpańskiej. W tym jesteście faktycznie naj.

I na koniec - masz prawo do swojej opinii. Tak samo jak ja mam prawa do wyrażenia swojego zdania na ten temat. Nie rozumiem tylko jednego - czemu wobec tego ja mam być tym nieobiektywnym ? :boruta:

Wróć do „Anglia”