Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Post autor: Janio » 10 kwie 2009, 9:51

Dawno tu nie pisałem, ale wyczyny Kamila rozeszły się po forach szerokim echem więc zaglądam i co widzę? Link z YT pasujący do sytuacji Messi-Lell jak świni siodło i jakieś farmazony o kreatywności Carricka :shock:
Nie wiem co powoduje u Ciebie takie zaślepienie, ale proponuję trochę trzeźwości w ocenie pewnych faktów - cała Europa zachwyca się obecnie grą Barcelony z jednego prostego powodu - od dawna już żaden klub nie łączył w swojej grze takiej swobody w operowaniu piłką, finezji rozegrania, dominacji, kontroli sytuacji na boisku i efektowności akcji z tym co suma summarum najważniejsze - z seryjnym wygrywaniem. Oczywiście póki co "- Nic jeszcze nie wygraliśmy", "- Ta, nie wiem gdzie", "- A Bojan jeszcze nic nie dup****" (pozdro chopaki :wink: ), ale to co dotychczas zaprezentowała w tym sezonie Barcelona jest godne podziwu nawet dla największych malkontentów. Także proponuje ochłonąć, zaparzyć ziółka, ściągnąć sobie kilka meczów FCB, obejrzeć uważnie, przeanalizować, przetrawić i pogodzić się, że na chwilę obecną gra Duma Katalonii najlepszą piłkę na świecie...

Wróć do „Puchary Europejskie”