Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Post autor: mistyk » 10 kwie 2009, 11:20

Co prawda jestem na wczasach i ograniczam sie jedynie do czytania bardziej lub mniej sensownych wypocin, ale odnosnie sytuacji z Messim sie jeszcze nie wypowiadalem, wiec zrobie to teraz.

Messi zdawal sobie sprawe, ze jesli wszystko pojdzie po jego mysli to Lell zostanie ograny, podobnie jak 80% innych pilkarzy w sytuacji sam na sam z Leo. Tak tez sie stalo, niemiec wystawil noge i zaczaczyl naszego pilkarza. Jestem nawet zdania, ze gdyby Messi naprawde chcial, to moglby sie utrzymac na nogach. I poza polem karnym zawsze sie utrzymuje, ale jaki jest tego sens? Skoro zostal sfaulowany to najnormalniej w swiecie nalezal sie nam rzut karny. Szkoda, ze w zeszlym roku podczas meczu z Man U, Eto`o jednak wolal utrzymac sie na nogach, mimo ze byl ewidentnie faulowany przez Rio, o czym pisal juz zreszta Chlopaczek. Kto wie jak skonczyl by sie wowczas dwumecz z United. Z rzutem wolnym posrednik i zolta kartka dla Messiego Webb juz sie jednak zblaznil. Naprawde nie wiem dlaczego ten sedzia kreowany jest akurat na osobe swietna w swoim fachu. Przed meczem pisalem, ze najbardziej obawiam sie tego, ze Webb bedzie chcial zostac najwieksza gwiazda meczu, dobrze ze do konca mu sie to nie udalo.

Wróć do „Puchary Europejskie”