Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: 1/4 fin. LM: Barcelona - Bayern

Post autor: Kamil232 » 10 kwie 2009, 14:08

poważnie już sobie odpuśćcie,
Łatwo Ci mówić. To nie Ciebie atakują ignoranci którzy zarzucają CI zaślepienie i wywyższanie swoich zawodników, bo nie zgadzasz się ze stwierdzeniem, że "Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso"- ktoś kto ogląda regularnie PL przez ostatnie dwa sezoy, zaślepionym by nazwał tego który wypowiedział to stwierdzenie.
Którzy zarzucają Ci, zaślepieni i brak trzeźwej oceny własnej drużyny i ciągłe jej usprawiedliwianie po tym jak piszesz, że Twój zespół gra przez ostatni miesiąc żenujco słabo, że zagrał fatalnie z Porto i LFC? To co ja mam jeszcze napisać, że mamy gorszych graczy od Rasiaka, żeby nie być zaślepionym?
Którzy zarzucają Ci zaślepienie i brak trzeźwej oceny i to, że nie doceniasz Barcy i Messiego, kiedy ja cały czas piszę, że Barca prezentuje się teraz najlepiej na swiecie, a Messi jest obecnie najlepszym piłkarzem świata. To co ja mam jeszcze to sobie do podpisu wstawić, nie wiem pokłony składać, żebym nie był zaślepiony?
Którzy zarzucają Ci jakaś nienawiść do Barcy i Messiego, kiedy chcesz jedynie ukazać, że to właśnie dwaj kibice tej drużyny nie potrafią się zdobyć na odrobinę obiektywizmu twierdząc, że Messi to święty i nigdy nie oszukuje.

Cytując klasyk: Niesamowita sprawa po prostu :shock:

Wróć do „Puchary Europejskie”