Kamil232 pisze:A to ciekawe, bo swoje śmieszne docinki o tym, że niby Kibice Manchesteru uważają, za wszystko co z Manchesteru najlepsze wszystkich zawodników itd. zacząłeś wypisywać po tym jak min. ja nie zgodziłem się ze stwierdzeniem bodaj Jordana20, ze Carrick nie dorasta do pięt Xabiemu Alonso. I zacząłeś go wyzywać od drewna etc.
Chłopie naprawde dołaczyłem do dyskusji w teamcie MU w momencie keidy pojawił się tam motyw "Yaya Toure" wczesniej nie czytałem nie brałem udziału w dyskusji na temat Carrick- Alonso. Moje posty dotyczyły jesli juz to Carrick Toure, wiec na przyszłość zwracaj uwage na takie szczegóły. EOTKamil232 pisze:Mam dla Ciebie dobrą radę, jeśli oglądasz tylko NBA to pisz tylko o niej. Bo Premiership na pewno nie oglądałeś, bo gdybyś to czynił to byś wiedział, że Carrick miał ostatnie sezony lepsze od Xabiego Alonso(To nie oznacza, od razu, że go ktoś uważa za najlepszego na świecie, czy lepszego od Xaviego ) A już pisanie o nim z Twojej strony jako o drewnie, może świadczyć o tym, że piłki nożnej to Ty oglądasz chyba tylko w przerwach między kwartami w NBA.
Filmik z Pepem naprawde zabwany, choć strasznie sie zagotował i niekoniecznie mowił to samo co pokazywał tekst.
Dzisiaj miala być znana decyzja odnosnie Messiego, mam nadzieje, ze ta kartka zostanie anulowana, bo zawsze można dostać kolejna i po co tracić pilkarza w jakims wanzym spotkaniu. Wątpie, zeby ta karta była za jakąs gestykulacje czy pyskówkę.