Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
przembal
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Bayern Monachium (zbiorczy)

Post autor: przembal » 14 kwie 2009, 11:32

Masz racje Michal cos tam bylo mowione przed sezonem ze brakuje nam dobrego DM ale chyba i sam Klinsman wierzyl ze da rade grac tym skladem ktory ma. Inaczej pewnie by kogos kupili, moze nie kogos super dobrego ale kogos by kupili.

Co do tematu trenera to pojawily sie plotki jakoby Luois Van Gaal mial objac posade trenera Bayernu. Ciekawie sie robi. Ja czekam na jakis wywiad z Ulim lub K-H zeby z tonu ich wypowiedzi wysnuc jakies wnioski w sprawie obsady lawki trenerskiej. Milczenie obu panow, wg mnie nie jest dobra wrozba dla Klinsmana

Dzisiaj mecz rewanzowy z Barca. Ciekawe co pokaza nasi zawodnicy wiadomo ze zagra Lell ( :/) i Butt. Klinsmann zapowiedzial ze to Butt bedzie bronil przez nastepne kilka tygodni. To chyba ostatecznie rozstrzyga kwestie Rensiga w Bayernie. Ja licze po cichu ze Bayern zdobedzie szybko gola i na ostatnie 20 moze 15 min bedzie tracil 1 bramke zeby uzyskac dogrywke. Wtedy mielibysmy naprawde swietne widowisko i godne pozegnanie z LM. Na awans nie zaslugujemy po tym co pokazalismy w pierwszym meczu.

Wróć do „Niemcy”