Re: Domek nr 10 (temat luźny)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: LookAsh » 15 kwie 2009, 16:33

W tej zalobie wkurzaja mnie najbardziej dwie rzeczy. Jedno ze nikt w telewizji niechce wprost powiedziec ze kaczor robi sobie cyrk z tymi smiesznymi, niczym nie uzasadnionymi zalobami i tylko niszowa superstacja sie wylamala, tradycyjnie juz wygarniajac kaczorowi jego potkniecia. A druga sprawa to te zmiany w ramowce stacji tv. Nie czaje tego czemu np w poniedzialek nie pokazali filmu "dlaczego nie" . Bo rozumiem ze kuba wojewodzki to juz przegiecie, tak samo jak pokazywanie popoludniu powtorek swiata wedlug kiepskich i szymona majewskiego ale z kolei kabarety na polsacie 2 to juz mozna pokazywac. Czy ktos to w ogole kontroluje ? Sa jakes dyrektywy mowiace co jest zbyt smieszne by pokazywac podczas zaloy narodowej ? I czy dzisiaj pokaza w ogole you can dance czy moze te swawole i hulanki sa obraza dla czci zmarlych ?

Co do komentarzu to wkurza mnie ten koles bodajrze z rzeczpospolitej co zasiada studiu dwojki. Co chwila jakas jego opinie wywoluje we mnie takie klucie. Np podwazanie tego ze Cech jest swietnym bramkarzem po wczorajszych bledach i gadka typu"zupelnie nie wiem jakim cudem on zostal najlepszym pilkarzem Czech i najlepszym bramkarzem poprzedniej edycji LM".

Z innych wiadomosci to Sarnat i Kaliciak sa kolejnymi co zaliczyli wpadke :lol:

Wróć do „Hyde Park”