Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Ekstraklasa w sezonie 2008/2009

Post autor: czeher » 18 kwie 2009, 15:03

Jarzinho pisze:Słabo widzę tą Arke w spotkaniu z Wisła, tam nastało takie zamieszanie, ze jeszcze 2-3 kolejki i moga być w strefie spadkowej.
Slabo :think: Czy ja wiem.... Wisla nie wygrala na wyjezdzie od listopada, w ogole w Gdynii nie wygrala od lat. Nowy trener w klubie to zawsze jakas mobilizacja, zasadniczo taki zespol notuje niezly wynik w pierwszym meczu pod wodza nowego coacha...
Poza tym Wisla nie wygrala tam w pucharze gdy Arka grala jeszcze w 2lidze, nie wugrala kiedy miala duzo lepszy zespol a Arka zasadniczo slaby. Moze i Wisla wygra ale nie skreslabym Arki a juz napewno nie nazwal ze salbo ja widac

Ja mam nadzieje ze MP nie zdobedzie Legia bo to bedzie cios dla polskiej pilki... 1runda i do domu, chyba ze zmieni sie trener ale watpie w to, bo nie zwolnia coacha, ktory zdobyl MP. A pewne jak w banku jest ze Legia bedzie grala slabo, bo tak czyni przewaznie, tylko ze ma okresy w ktorych potrafi grajac slabo wygrac... Jednak poczatki sezonu sa drastyczne w ich wykonaniu ... nie wspominajac o poczynaniach Urbanac w europejkskich pucharach, Vetra. Bialorusini, FK ....
Reszta przynajmniej nie kompromitowala nas oistatnio Polonia(Grolin :!:) Lech, Wisla

Wróć do „Wracając Do Meritum”