Re: Piosenki warte przesłuchania (TYLKO LINKI!)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Re: Piosenki warte przesłuchania (TYLKO LINKI!)

Post autor: franz » 18 kwie 2009, 21:48

10 pisze:Czasem lubię specyficzny rodzaj humoru serwowany przez to całe towarzystwo, mam tu na myśli Skurcz, Git-produkcję, TPN i Zaciera (no i rzecz jasna Kazimierza).
No proste, że na tego rodzaju zagrywki ma się ochotę tylko czasami. Wiadomo na co dzień Led Zeppelin i Monty Python, a w chwilach zwątpienia w życiowe ideały i szczególnej glupawki przychodzi czas ZF Skurcz i TPN 25. To tak w przenośni oczywiście :wink:

A no i Git-produkcja już słabsza od starej klasyki skurcza, ale czasem daję rade. Gdzieś na forum już na temat tej bandy debili pisałem i dawałem linki do ich twórczości. Chyba w tematach o filmach amatorskich, nie chce mi się tego szukać.

"Człowiek Zacier", czyli Mirek to jest spoko gość. Mało kto wie, że w rzeczywistości to poważny człowiek: mąż, ojciec (twoja matka jest nieciekawa!WPW oczywiście :wink: ) i na dodatek doktor nauk medycznych! (Mówię/pisze jak najbardziej serio!)
10 pisze:W mołotowie nie byłem, nie wiedziałem o tym. Choć i tak nie wiem, czy bym poszedł. Czasem lubię te klimaty, ale nie zawsze.
Trzeba było wpadać impreza GIT była. Choć młotek to podobno (z raportów znajomków z OLN) "lipa" ostatnio. Zbiorowisko gimnazjum/debili/lewaków z Antify i innego plugawego pomiotu.
10 pisze:I nie przeszkadza Ci, że to satyra na wasz - kibiców Legii (choć w sumie - kibiców w ogóle) - temat?
Satyra na temat kibiców Legii?! :lol: No ładnie dowaliłeś :!:

TPN 25 i pochodne to kibole Legii od lat! A Polonii nie lubiliśmy zawsze, więc powstała "pank-krokowa" piosenka z jajem na temat "derbów" (Derby Warszawy tylko na Służewcu, bo nie ma Polonii w Warszawie!). Piosenka miał być w stylu TPN 25 pod każdym wzgledem i jest :lol:

Didi nawet na zgrupownie Legii tej zimy pojechał, choć On i tak w Hiszpanii "na emigracji" siedzi.
Abbe pisze:Tak swoją drogą - GIT Produkcja kręci fabularnego Kapitana Bombę (i nie będzie to film animowany!)
Może być grubo - Kapitan... Babel w roli głownej :lol: Obawiam sie, że im to nie wyjdzie bez animacji.
Abbe pisze:w którym na basie gra Dr. Yry
Przecież Krzysztof R. nie umie grać! :lol: (Choć akurat do ich muzyki wirtuozem być nie trzeba)

Już ja gram od niego lepiej na basie, no ale chlopaczyna daje radę na innych polach rockowego życia. Potrafi wypić więcej wódki niż Babel, Mentor i fieldy razem wzięci! Sam widziałem :)

Większy Obciach dobry, ale z obciachowych produkcji wole TPN25.

Też czekam na Zaciera w końcu 25 lat głupoty trzeba godnie podsumować :) "Hanba" z 2008 taka sobie, ale byly chwile, że mnie zniszczyła pozytywnie.

Na koniec tego wątku powiem tak:

In the sky! Bejbe... :lol:
guru pisze: ... annel_page
Dobra nuta :ok:

Ale z DyskoPolo Warszawa/Grodzisk i tak najlepsze jest:

:rotfl:

A miały być "TYLKO LINKI!" :lol:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”