Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Arsenal Londyn (zbiorczy)

Post autor: Duch » 19 kwie 2009, 11:38

fieldy pisze:ale umówmy się ... co Denilson mógł zrobić w rywalizacji z Lampardem, Ballackiem, czy Essienem, którzy nie dosyć, że przewyższają go o klasę [ile klas to już zostawiam bez komentarza] to jeszcze kapitalnie współpracują ze sobą.
OK, doskonale wiem jak potencjał ma druga linia w Chelsea, ale przyznasz, że Denilson miał kilka głupich strat. Jeśli przyjąć, że miał wczoraj spełniać rolę tego defensywnego pomocnika to wypadł strasznie słabo. W grze do przodu też wiele nie wnosił. Żeby jednak nie było, że odpowiedzialność za porażkę zwalam tylko na niego, bo tak nie jest. Denilson to dobry chłopak, ale na Wembley rady nie dał ... może to już kwestia zmęczenia, może gorszy dzień.
fieldy pisze:A ja mówiłem, że Wenger może chcieć odpuścić.
Ale jaki miał w tym cel :roll: Nie rozumiem jego decyzji o posadzeniu Arshavina i Samira na ławie na taki mecz. Obaj dawali bardzo dużo drużynie, obaj byli zdrowi i zupełnie nie mogę dojść do tego co sprawiło, że na lewej flance zagrał Diaby, który ledwo co wrócił po urazie i było widać, że nie jest jeszcze w optymalnej formie. Półfinał FA to jednak nie czas na eksperymenty.

I jeszcze Nicklasa na koniec wpuścił :o

Wróć do „Anglia”