No właśnie w niczym - nie ma problemu, ale tylko dla mnie, dla Was widocznie jest.EnJoy's pisze:Nie rozumiem, przecież wczoraj był na meczu SWOJEJ drużyny więc w czym problem
Z uwagi na Waszą obecność w Zabrzu teraz powinienem jak fani Górnika zacząć napinke. W stylu: „coś cienko ta Polonia”, „ale słaba ekipa”, „pikniki”, „stracili dwie bramki i siedzą cicho”, "cieniasy", ”jeszcze oklep w tramwajach dostali” itd. ale poziom pękania żyłki zwiści/nienawiści jest mi obcy.
Tego typu żałosne akcje mnie nie interesują. Pozostawiam to kozakom z komentarzy na Onecie/90minut.
A colner całkiem nie dawno kibicował wszystkim 2363768 drużynom z całego świata (może nawet Legii). Jak ja chodziłem na Ł3, to On groził jakimś 12 letnim chłopcom z forum, że ich znajdzie przez IP i im wpierdoli. Teraz wilki kibic Polonii (już od całych 3 lat! w końcu „od kołyski aż po grób”) który najeżdża na innych, bo nie są na każdym wyjeździe. Taka postawa jest co najmniej śmieszna. Ja mam na to wyłożone, kto jeździ na każdy wyjazd, a kto nie. Niech każdy robi to co uważa za stosowne i to na co ma środki, czas, kasę.
Nie! Niby po co?EnJoy's pisze:Ty byłeś wczoraj w Kołobrzegu ?
(pikinik, który nie wie o co chodzi - możecie wstawić
Odpowiedz w stylu cloner:EnJoy's pisze:Swoją drogą czytając ten team rzucają się w oczy warszawskie maniery i kultura [ a raczej jest brak ], wyżej sracie niż dupe macie.Chamstwo i mniemanie o sobie macie wysokie, ale może wynika to z faktu, że macie przeświadczenie 'najlepszych'' kibiców w Polsce.
"Powiedz mi to w twarz leszczu! Przez Internet to każdy jest silny. Poczekaj dzieciaku, spotkamy się na kibicowskim szlaku. Całą tą smieszą Legia rozniesiemy w pył!"
A od siebie powiem, że staram sie być kulturalny, na ile mi moje wiejskie pochodzenie i " warszawskie maniery" pozwalają. Swoją postawę mogę tłumaczyć tym, że jako przedstawiciel "bydła z Legii" jestem często pijany i to pewnie wina %
O sprawach kibicowskich się nie wypowiadam nie jestem w tej kwestii kompetentny, wobec przedstawicieli Polonii Bytom. My Legia jesteśmy młodą ekipą, która dopiero raczkuje, zaś Wy SZANOWINI KIBICE WIELKIEJ Polonii Bytom jesteście dla nas niedoścignionym wzorem kulturalnego i fanatycznego dopingu.
Pozdro i kończe temat.
Arka dostaje po du... zanaczy przegrywa (kultura trzeba pamiętać o tym!) Marcelo strzelił i Arka dostaje 0-1. Wisła pewnie wygra i trzeba będzie pokonać Lecha - wszystko w nogach naszych piłkarzy. Mimo wszystko wierzę w Legii.
Mistrz musi być nasz