EnJoy's pisze:Właśnie o tym mówię.Tu mówisz o Piaście, że jeżdźą w 40 osób, tu się nabijasz z Nas [ zaznaczam, że zabawny nie jesteś, choć na pewno sam twierdzisz, że jest śmiechawa bo przecież jesteś z Warszawy = a tam jest wszystko naj ].Twoja buta i tak jak już wspomniałem mniemanie o sobie nie pozwala Ci napisać czegoś obiektywnego.Jak możesz to napisz mi jak u Was ruch kibicowski bo mówisz, że jesteście ''najlespsi'' to proszę o jakieś argumenty, bo może będziemy chcieli doścignąć wzór kibica - kibica Legii Warszawa.
Teraz oczywiście powinienem napisać: „naucz się czytać ze zrozumieniem dzieciaku”, „wracaj do gimnazjum” itd. ale jak już pisałem odpuszczam sobie takie zagrywki.franz pisze:Pozdro i kończe temat.
Odpowiem Ci w końcu zasady kultury tego wymagają.
Co do Piasta to była taka mała napinka w stronę Seby, tak po starej znajomości i z uwagi na to, że za wszelką cenę nie chce Legii jako MP. Tak jak już napisałem: „Ja mam na to wyłożone, kto jeździ na każdy wyjazd, a kto nie”. Tyle co do wyjazdów Piasta.
Z Was się nie nabijam. Z clonera nie trzeba, On robi to sam. Jeśli odebrałeś coś jako drwiny z mojej strony w kierunku PB, albo Ciebie to przepraszam. Nie to było moim zamiarem (cytaty dotyczące Waszej rzekomo słabej postawy w Zabrzu pochodziły z „forum” 90minut i miały pokazać jakie zachowania mnie irytują , a nie się z Was „nabijać”)
O tym czy jestem zabawny nie decydujesz Ty, a już czytanie w moich myślach w celu poznanie tego co twierdze, no cóż… rozbawiło mnie. Śmiechawa – fajne określenie, tak swoją drogą.
W Warszawie wszystko jest najlepsze – to oczywista oczywistość.
Nie napisze Ci „jak u Was ruch kibicowski”, bo jeśli nie wiesz co znaczy na scenie kibicowskiej Legia i kim jesteśmy – to nie mamy o czym dyskutować.
Tak dobrzy jak my, nigdy nie będziecie - nie ma się co ścigać. Na koniec zaserwowałem: „bute”, „wysokie mniemanie” i „brak obiektywizmu”, braku kultury i chamstwa (warszawskie maniery) już nie zdążyłem zmieścić. Dziękuje za uwagę.
Pozdrawiam i na prawdę z mojej strony to koniec.
Jak wogóle z domu nie wychodzę. Tyle bandytyzmu teraz, a poza Mazowszem to ja w życiu nie byłem.cloner pisze:EnJoy's - chrzań dyskusję z nim, bo on w życiu nie był na meczu ligowym poza Mazowszem. Chrzani o kibicach Piasta, że jeżdżą w niewielkiej liczbie, a sam w Gliwicach się zapewne nie pojawił - czy się mylę Franz?
Oby Legia tego mistrza zdobyła. Co będzie dalej i jaki ranking ma nasz liga to chu... mnie obchodzi.Wilmore pisze:trzeba zrobić wszystko, by uniknąć kompromitacji w eliminacjach (czytaj: uniemożliwić zdobycie Legii tytułu mistrzowskiego)
Może Janek po 2 latach w profesjonalnej-dorosłej piłce nauczy sie przygotowań do sezonu i wyciągnie wnioski z swoich błędów, a Szula przejedzie samochód i będzie git.
http://legia.com.pl/pl/24976,Latwiejsza ... trzow.html
Nowe zasady organizacji rozgrywek. Faktycznie w trzeciej rundzie w lepszej sytuacji będą Lech i Wisła, bo będą rozstawione, ale co mnie to. Ważne, żeby Legia zdobyła MP.