Właśnie to są jeszcze w miarę nie zbyt wymagające mecze dla obu ekip a szczególnie Barcy która bardzo dobrze gra na Camp Nou. Bo jak już mówiłem Sevilla będzie musiał się obejść bez dwóch zawodników w tym bramkarza i w dodatku ich trener popatrzy na mecz z trybun. Barcelona musi teraz wygrać bo potem jak sam powiedziałem łatwego terminarzu nie ma bo potem wyjazd na Valencie która wraca do formy po tej padace jaką grali. Potem LM i mecz z Chelsea na CN i po LM nadchodzi bardzo ciężki mecz na SB z Realem więc pkt u siebie jak najbardziej im się przydadzą. Real tak samo zagra z Getafe które dzięki wspaniałej pracy sędziego przegrało tylko 1:0 z Barceloną. Potem wyjazd na Seville mają i mecz z Barcą więc muszą wygrać i liczyć że może Valencia starga chociaż pkt na własnym boisku.Sammyy pisze:Osobiście Barcy i Realu nie będę póki co grał. Poczekam na 'wpadki' obu ekip, nie będą wygrywali bez przerwy. Zresztą patrząc na kalendarz Blaugrany to chyba szybko ich nie zagram, no może mecz z Valencią, ale to się jeszcze pomyśli. Zresztą co innego chciałem