Re: Czemu w Polsce nie ma dobrych gazet sportowych?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Czemu w Polsce nie ma dobrych gazet sportowych?

Post autor: bartbuks » 21 kwie 2009, 17:12

Wilmore pisze:opisywanie zdarzeń z perspektywy normalnego kibica, nie kibola?

Wilmore
nie chcę się z Tobą kłócić, ale rozgraniczaj :) jak ktoś chce to czyta tygodnik Niedziela, jak ktoś lubi to Przegląd Sportowy... Czy wg Ciebie np taki twór jak TO MY KIBICE jest czymś złym? Ja osobiście byłem na Legii pierw kibolem, potem kibicem, a teraz jestem dziennikarzem, który pomimo miłości do (L), potrafi napisać w artykule miłe słowa o Czarnych Koszulach. Dziś jestem tak często na Łazienkowskiej jak i na Konwiktorskiej... Przestań szufladkować ludzi i rozgraniczać na dobrych i złych. Jak kibol chce to niech pierze po mordzie innego kibola. Mi to nie przeszkadza, ale niech robi to poza stadionem i nie bije niewinnych ludzi. Zastanawiam się czy Ty kiedykolwiek byłeś na meczu. MECZU. Skąd jesteś? Byłeś kiedyś w tzw młynie? w samym centrum największych fanatyków? Jeżeli Franz ma inne poglądy to nie trzeba od razu go przyczepiać do bandy idiotów...

Każda gazeta ma swoje zasady, swój styl narzucony przez kolegium i tym się to różni. Jeden czyta to, inny tamto. Demokracja, wolny rynek i tyle w temacie.

Wróć do „Polska”