redcafe.net oraz serwisy wystawiające noty za grę (np. skyspots).MGiggs pisze:Tak wszędzie![]()
![]()
![]()
Na wszystkim liczących sie stronkach od ludzie ktorzy ogladaja MU od lat dostał najwieksze ciegi. Z Twoja filozofia Oshea to mega wypasiony ofensywny pomocnikm tylko mi nie mowi ze nie mial ladnych asyst czy goli.
ps na ktorych stronkach?
Pytanie odnosnie Toure zmieniałem 10 razy ba sam raczyłem to zauważyc gdy fan barcy wyskoczył. Szanuje Twoje zdanie i 99% popieram ale to jest poprostu małe i chamskie
Swoje argumenty już podałem. Zarzuty jakie stawiane są tutaj Gibsonowi są niemal identyczne jak w przypadku Fletcha. Przy Szkocie się nie pomyliłem, kiedy go broniłem, więc może i tym razem będę miał rację...
Być może się powtórzę, ale co tam. Środek pomocy w wielkim klubie to niezwykle odpowiedzialna rola. Niewielu jest młodych gracza, którzy potrafią na tej pozycji sobie poradzić w topowym zespole. Osobiście byłem przekonany, że Gibson jest już stracony po dosyć przeciętnym sezonie w Wolves, ale ten sezon pokazał, że mogą być z niego ludzie. Pewnie nigdy nie będzie gwiazdą pierwszej 11-stki, ale być może da nam dobrą opcję na ławce. Czas jednak pokaże. Najlepiej by było gdyby w przyszłym sezonie pograł sobie regularnie w PL na wypożyczeniu i wtedy byśmy się przekonali, czy warto w niego nadal wierzyć. Darron style gry przypomina mi Carricka, a ja nie wiedzieć czemu lubię ten typ pomocnika (niby niewidoczny, ale jak się mu przyjrzeć, to odwala dobrą robotę w środku pola), chociaż szczerze powiedziawszy większe nadzieję robię sobie po Mattym Jamesie.