Czytałem, że Bayern będzie/szuka bramkarza.Wreszcie panowie przejrzeli na oczy, że Rensing do niczego się nie nadaje, no cóż trochę późno spojrzeli na ten problem bo tytuł będzie ciężko wywalczyć.Jeżeli chodzi o kandydatury to wg mnie pomysł z Enke słaby bo ma już 31 lat, po broni może ze 3-4 lata i będzie trzeba szukać nowego golkipera, a po drugie na mnie nigdy nie robił wrażenia.
Adler - jak dla mnie numer 1. w Niemczech, młody, perspektywiczny, szybko się rozwija.Najlepsze rozwiązanie dla Bayernu.Jednak czy Bayer puści swoją gwiazdę, wątpię w to, nie wiem jaką ma kwotę odstępnego w kontrakcie, ale Bayern stać na pewno na wyłożenie takie sumy.Gdybym ja miał decydować to wydał bym te pieniądze bo jestem pewny, że się zwrócą.
Kameni - numer 2. na mojej liście, nie tak dobry jak Adler, ale jak odchodzi z Espanyolu to Monachijczycy mogą go sprowadzić, średniak, na BL może być dobry, ale czy w LM podoła to nie wiem.
Frey - widziałem kilka meczy, i imponował swoją grą, ale trochę za stary + 20 milionów za bramkarza, który będzie bronił 3-4 lata jeszcze [ Za Adlera chyba Leverkusen będzie chciało mnie, więc co się bardziej opłaca ].
Boruc - też dobra opcja, każdy zna jego poziom i umiejętności, jeżeli będzie w formie to może wygrać dla Bayernu mecz, w LM Klinsmann będzie miał zapewnioną jakoś z tyłu, mogą dużo osiągnąć.
Co Wy myślicie o nowym bramkarzu w Bayernie ?