Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

misio
Zbanowany
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: misio » 25 kwie 2009, 14:34

no i jest wasze super haselko:)
inne kluby tez pomagaja dzieciom,niejednokrotnie bardziej niz barcelona,czesto posiadajac mniejszy budzet.ale zaden z tych klubow nie wpadl na ten idiotyczny pomysl zeby reklamowac swoj altruiz w tak agresywny sposob i tym samym sugerujac ze inne kluby tego nie robia.

nie denerwuje mnie to haselko wymyslone dla komercyjnych potrzeb zeby kibice poczuli sie wyjatkowi
nie denerwuje mnie zycie historia sprzed miliona lat tylko dlatego zeby zapomniec ze barcelona to samo wspolczesnie
nie denerwuje mnie ze klub potrafi bronic messiego i eto gdy ci pluja na innych
nie denerwuje mnie ze klub oklamuje swoich kibicow twierdzac ze nikt w barcelonie nie liczy zawodnikom zoltych kartek
nie denerwuje mnie ze kibice tego klubu w to wierza
nie denerwuje mnie ze wasz prezes robi sie z siebie debila na trybunach jak w meczu z manu
nie dnerwuje mnie ze gdy deco atakuje groznie rywala tylko zeby pauzowac klub go broni
nie denerwuje mnie gdy eto groznie fauluje rywala bo zesral sie wystapc w madrycie
nie denerwuje mnie to ze kibice uwazaja ze to byl przypadek
nie denerwuje mnie ze olegeur ktory popiera organizacje ktore zabiaja niewinnych ludzi ma poparcie klubu
nie denerwuje mnie ze wasze legendy ktore odchodza z klubu w wiekszosci na niego narzekaja
nie denerwuje mnie gdy kibice waszego klubu uwazaja ze wygranie ligi mistrzow raz na 15 lat upowaznia do nazywania barcy najlepszym klubem

no wyobrazcie sobie taka sytuacje:jest zbiorka w jakims miescie na szczytny cel,kazdy solidarnie daje 10 zl a jakis osiol pare dni pozniej zaczyna wszystkim znajomym opowiadac jaki jest super bo na ten szczytny cel dal 12zl a inni tylko 10zl,zrobil plakaty i porozwieszal w calym miescie zeby wszyscy o tym wiedzieli.bo on dal 12zl a inni,gorsi tylko 10zl wiec [k****] wszyscy musza wiedziec ze on jest wporzo a inni nie.co byscie mysleli o takiej osobie?tak,to mnie denerwuje!

Wróć do „Hiszpania”