Re: Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Re: Valencia CF (zbiorczy)

Post autor: Sammyy » 26 kwie 2009, 0:22

RealFan pisze:z jednej strony tak, z drugiej nie. emery wprowadzil vicente w miejsce maty. dal na boisko swiezego i szybkiego pilkarza, ktory mogl byc bardzo przydatny w koncowce. wiadomym bylo, ze barcelona bedzie sie odslaniac. gdyby vicente dostal dobra pilke moglby praktycznie rozstrzygnac mecz.
Ja mam pretensje przede wszystkim o pierwszą zmianę, wejście Michel'a za Baraję. IMO to nie powinno mieć miejsca. To jest niedoświadczony zawodnik, w dodatku napastnik, a zmienia defensywnego pomocnika, który grał dobre zawody. Po tej zmianie oddaliśmy środek pola całkowicie bo Marchena sam za wiele zrobić nie mógł. Wejścia Vicente się spodziewałem bo on wchodząc z ławki nie raz dawał strasznie dużo.
Wtedy ta zmiana byłaby na końcówkę.
RealFan pisze:takich scenariuszy to chyba nikt nie zaklada. wielu trenerow wykorzystuje wszystkie zmieny wczesniej niz w 80 minucie.
Owszem, ale to nie znaczy, że osobiście muszę to popierać. Tym bardziej, że mecz był bardzo ważny dla nas, a graliśmy niezłą piłkę i dawaliśmy radę. Michel nie pokazał nic, nie dał zespołowi tego co dawał Baraja.

Wróć do „Hiszpania”