Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 26 kwie 2009, 13:33

A ja Spallettiego kreowałem na najlepszego trenera? To ja nazywałem Romę najładniej grającą drużyną w Europie? To inni, z pewnością to nie ludzie, to wilki! :twisted: A Mourinho sam się kreuje i niemal wszystko co nawet zjebie i tak nie jest jego winą. Ma czas, to pierwszy sezon itp Wracając do Spalla to trzeba oddać królowi co królewskie. To on wyprowadził Romę z jeszcze większego dołka niż ten w którym jesteśmy obecnie, pozbierał wszystkie klocki i złożył rozwaloną od środka drużynę. Chwała mu za to! No ale coś co wtedy się sprawdzało teraz jest gwoździem do trumny, piłkarze którzy wtedy dobrze się spisywali z sezonu na sezon grają coraz większą kupę, a Spall tego nie widzi i ślepo im ufa. I mimo że teraz maszyna tak nie funkcjonuje nadal się trzyma swojej koncepcji dlatego mówię że czas na zmiany bo drużyna wraca tam gdzie była przed przyjściem Spalla. Przyszedł, zrobił Romie dobrze ( :P ) ale z sezonu na sezon jest coraz gorzej więc powinien odejść. Taki jest moje ale nie tylko moje zdanie.
Babel pisze:Generalnie jestem złośliwy.
Generalnie wiem to nie od dziś :)

Wróć do „Włochy”