Re: AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: AS Roma (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 26 kwie 2009, 17:06

(L)oczkerson tak napisał a ja przecież nie oglądam meczów jakichś okręgowych drużyn :wink: No ale widać wasza 'forma' i tak nie dorównuje 'formie' Romy. No ale na szczęście Genoa w tej kolejce także w plecy czyli teraz Violka jest na 4 miejscu. Bo jak się słyszy że Milito ma odejść to ja mam obawy czy oni byliby w stanie przejść kwalifikacje LM które jak wiemy teraz będą o wiele trudniejsze a i nie chce mi się wierzyć żeby Genoa nawet z tym składem miała drugi z rzędu tak dobry sezon. Ot taki jednorazowy wyskok.
czeher pisze:jednak wczoraj bylo widac wielka poprawe :!:
No i luz, ja mam nadzieję że Roma się nie podniesie bo tylko mocny upadek może przynieść w przyszłości korzyści, poprawa gry tylko zamydlić oczy. Czy będzie jakiś PEuropy czy nie to mi lotto. A obecny sezon nie jest pierwszym słabym w wykonaniu niektórych Romanistów i po prostu są o ten sezon w Rzymie za długo a kilku innych ma ten sezon słabszy niż dotychczasowe. No ale jak się słyszy że decydują epizody i wszyscy się kochają to ja nie wiem co musiałoby się stać żeby niektórzy zdjęli klapki z oczu. Wielki Mou przybywaj :lol:

Wróć do „Włochy”