Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Yukasz » 26 kwie 2009, 22:50

czeher pisze:jak to widzisz ?
Widzę że Porto wygrało i zostało trzymać kciuki za Gortatów. Jak nasz rodak lansowany przeze mnie na zdobywcę nagrody MVP za sezon regularny faktycznie ma ją zdobyć do Orlando nie może odpaść już w 1 rundzie :lol: Inaczej wygra James lub Bryant :x No i po porażce ciężko będzie wyjść ze stanu 1:3 więc Magic muszą się ogarnąć :twisted:
czeher pisze:Anwil? Prokom mimo wsyztsko slabo gra na wyjazdach, poza tym nie od dzis wiadomo, ze ciezko zdobyc wloclawek. Dawno tam nie wygrali. Co o tym myslisz? choiciaz z drugiej strony wydaje mi sie ze troche na sile ten typ/......
Prokomowi w sumie ciężko patrząc na historię, w sezonie byli tacy co dawali radę. Dodatkowo Koszarek przebąkiwał że był bardzo spięty a teraz po zwycięstwie będzie mu się grało łatwiej. No ale z drugiej strony ta ich ławka a w ostatnim meczu Prokomowi udawało się wrócić do gry i gdyby lepiej to rozegrali mogli wygrać. Wuj wie, na Anwil nie ryzykuję bo za niski kurs. Prokom jeszcze rozpatrzę.
czeher pisze:Mozna dolozyc jeszcze Miami, chociaz to jest dziwna rywalizacja, takie odnioslem wrazenia po obejrzeniu wczorajszego meczu, Heat nie powinno zmarnowac tego ze przelamali i teraz oni maja przewage wlasnego parkietu ...
Musiałbym obejrzeć jakiś mecz tej pary by zabrać głos :P Teraz trochę żałuję że nie postawiłem na Cavs.

Wróć do „Bukmacherka”