To przypomnij sobie choćby wyjazd do Stoke.Tu właśnie się nie zgadzamy bo Berbatov to moim zdaniem świetny zawodnik do gry kombinacyjnej, który daje nam inne warianty gry w przodzie ale nie widzę go jako zawodnika, który ma potencjał żeby pociągnąć naszą drużynę do walki kiedy jej nie idzie.
Ale tylko na lewymO ile w zeszłym roku wywracałem oczami jak widziałem Rooneya na skrzydla tak teraz jego gra na tej pozycji wygląda naprawdę dobrze.
NIe wiem co o tym myśleć. Z jednej strony masz rację, że troche ryzykowne jest by nr. 3 był Macheda, Welbeck czy Campbell, ale z drugiej to kiedyś oni musza dostać szansę. Dlatego najlepszym rozwiązaniem byłoby, żeby Tevez zostal za 20 mln funtówTevez aktualnie jest rezerwowym ale takim, który robi dużą różnicę i wcale IMO ta rola nie musi być dla niego przypisana na stałe (to czy zostanie czy nie będzie odpowiedzią na to pytanie) a w przypadku (odpukać!) poważniejszej i dłuższej kontuzji Rooneya albo Berby nie wiem czy poradzilibyśmy sobie z Machedą albo Welbeckiem(Ronaldo, który może grać na tej pozycji nie liczę). Szczególnie z tym drugim mozna wiązać duże nadzieje ale IMO Welbeck jako nasz trzeci napastnik to wciąż za duże ryzyko.