LM: FC Barcelona - Chelsea FC

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

LM: FC Barcelona - Chelsea FC

Post autor: Mentor » 27 kwie 2009, 22:05

Alkohol wypalił mi już całkowicie wzrok czy naprawdę na dzień przed meczem nie ma ani tematu ani nawet oznak zainteresowania? :shock: Nie mam siły zbyt wiele pisać, ale oddzielny topic IMO będzie przydatny. Kibiców Chelsea co prawda nie mamy tutaj wielu, ale fani angielskiej piłki czy też reszta forumowej alkobandy powinna czuć się lepiej w takim wspólnym przytułku. Temat zbiorczy o Barcelonie pozostawmy w miarę możliwości na dyskusji o to jakim napastnikiem jest Cristiano Ronaldo :wink:

Obrazek :bicz2: Obrazek

Wierzę, że uda nam się jutro wygrać. Nie jestem przekonany czy zwycięstwo będzie wystarczająco okazałe, aby podchodzić do rewanżu względnie spokojnie, ale nikt nie mówi, że będzie łatwo. Hiddink ogarnął syf po WIELKIM SCOLARIM (pzdr Bask :lol: ) i Chelsea gra dobrze. My jesteśmy w trakcie najcięższego maratonu kiedy to żadnego spotkania nie można odpuścić no a przede wszystkim w sobotę gramy z Realem o Mistrzostwo Hiszpanii. Trudno będzie zastosować jakąś rozsądną rotację tak więc mam nadzieję zobaczyć optymalny skład i niech się dzieje wola nieba. Chelsea ma kłopoty z obsadą lewej obrony i to jest dla nas pewien handicap. Jeżeli przesuną tam Essiena to zabraknie go w środku gdzie powinien wymiatać Iniesta więc jestem dobrej myśli.

Starczy póki co bo ani tu ładu ani składu. Piszcie pięknie!

Wróć do „Puchary Europejskie”