Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
EuGeniusz
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: EuGeniusz » 28 kwie 2009, 13:54

Spodziewam się dobrego widowiska po tym spotkaniu i kilku bramek.Barca zawsze grała "do przodu"i jak jest w gazie
(a jest w/g mnie)to każdej obronie może strzelać bramki(kilka bramek).Chalsea po przyjściu G.H tez myśli o strzelaniu bramek i umie to robić więc nie powinna mieć problemu z defensywą Barcy.Skoro potrafiła takiej defensywie jaką ma
Liverpool strzelić 7(słownie siedem!!!) bramek to z całym szacunkiem dla Barcy powinna tez coś zdobyć w tych meczach.
Tylko nie zrozumcie że myślę o 7-miu bramkach! Zastanawia mnie kto wyjdzie na prawej obronie Barcy.Czarno to widzę jeśli Alves ,to jednak jako obrońca jest słaby zawodnik.A na jego stronie prawdopodobnie będzie grał rozkręcający sie ostatnio Malouda i z tej strony bądzie szukać pewnie Chalsea okazji.Po tej stronie będzie tez Bosingwa tylko czy odważy się zostawić
Messiego? Wtedy Iniesta będzie musiał grać więcej w defensywie.Inna jest sytuacja gdy będzie grał na prawej Puyol bo i jako obrońca jest lepszy i przyda się w walce o górne piłki przy stałych fragmentach gry-tu przewagę będzie miała Chalsea.
No i jeszcze ta magia nazwiska -Puyol ;) np.zapląta się o własne nogi a niemiecki sędzia odgwiżdże FAUL!!! Pamiętacie?
Słaba strona londyńczyków to chyba? Ivanovic, piszę z takim ? bo nie znam go dobrze ,za mało go oglądałem.Jeśli w podstawowym składzie wyjdzie Henry to bedzie egzamin dla niego(Ivanovica).No ale po tej stronie będzie jeszcze Essien
dla mnie najbardziej obecnie wartościowy zawodnik w Chalsea.
Wychodzi mi więc bramkowy remis(może 2:2)
Krótko na temat drugiego półfinału ,wiem że to nie tu ale...to krótko
Spodziewam się więcej "szachów "niż gry i bez bramek lub może jedna.

Wróć do „Puchary Europejskie”