Re: 1/2 finału LM: Arsenal - Manchester United

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Re: 1/2 finału LM: Arsenal - Manchester United

Post autor: fieldy » 28 kwie 2009, 18:50

No co z wami ? Już tylko 26 godzin [było jak zaczynałem pisać :P]

Pierwszy mecz na wyjeździe. Trzeba uważać, by United nie załatwili sprawy już teraz, bo moralne spadnie i po ch***
Ferguson mówi, że muszą zagrać na zero z tyłu i nie ma mu się co dziwić. Ja bym chciał, by nasi poszli na wymianę ciosów, co będzie to będzie :] Gola zdobyć musimy jeśli chcemy myśleć o awansie. Arshavin nie zagra, więc inni muszą się wziąć do roboty. W lidze ostatnio Wenger zamienił pozycjami Cesca i Samira i jak wiadać zdało to egzamin. Samir fajnie grał w środku, nawet często wracał do defensywy, a Cesc - wiadomo, dwa gole. Oczywiście z United będzie gorzej niż Middlesbrough, no ale z nimi tak jeszcze nie graliśmy, to może ich zaskoczymy :P

Marzy mi się występ Eduardo. To byłoby zaskoczenie United. Może by pokazał, że jednak robi różnicę :] Coś czuje jednak w kościach, że Wenger będzie grał albo z Nicklasem i Ade, albo z jednym napastnikiem. To chyba najbardziej możliwe wyjście.
Cesc, albo Samir tuż za plecami Ade. No i dwójka Song, Denilson w środku.

Nie wiadomo jak w obronie. Czy Sagna będzie gotowy, czy może Eboue zagra. Z lewej pewnie Gibbs, w środku Djourou i Kolo, Almunia na bramce.

Wróć do „Puchary Europejskie”