Ciekawie bedzie wygladać nasza defensywa w rewanżu, napewno nie spodziewam sie Sylvka w pierwszym skladzie. Zagra Martin, choć nie jestem pewien czy nie zamieni sie z Abidalem i Francuz zagra na środku a Urus na lewej. Zobaczymy.
Poczytałem troche postów troche debilnych wypowiedzi sie pojawilo, wiadomo z jakiego grona. Nie widziałem ze Barca gra galaktycznie, genialnie, czy jest galaktyczna i inne teorie głoszone przez debili. Co do posiadania pilki, przewaga w posiadaniu daje to, że zespoł ma wiecej okazji zagrac coś co moze stworzyć sytuacje podbramkowa, wiec mzona posiadaniem wygrać spotkanie, a przynajmniej byc blizej.
Samo spotkanie mnie specjalnie mnie nie zaskoczyło. Świetnie ułozona defensywa poprostu robiła swoje, świetnie ale nie genialnie, bo i był karny i Barca stworzyła sobie kilka setek, ktore poprostu trzeba wykorzystać. Moze Hleb podpisał na siebie wyrok. Eto'o nieskuteczny jak w kilku ostatnich spotkaniach, Messi w formie takze podobnej co ostatnio. Liczyłem oczywiscie na Leo, ze zagra genialnie, ale wiekszym pewniakiem był napewno Iniesta. Ktos tu wymyślil chyba, że LEo unikał gry w meczu z Realem, dobre sobie, Leo czesciej był w przeciagu 10 minut faulowany niz pewnei cały Real przez pierwsza polowe. Nie wiem jaki był poznziej sens ciaglego grania do niego skoro wiadomo było jak to sie skonczy.
Kilka naprawde złych decyzji obsady sedziowskiej, napewno wiecej na niekorzyść Barcy, bo nie moge zaprzecyc, że mylili sie w obie strony.
Spodziewam sie podobnego spotkania w rewanżu, duze prawdopodobienstwo, ze bedzie dogrywka. Chelsea moze zagra troche bardziej otwarta pilke, ale bez przesady.
Mam nadzieje, ze Barca zdobedzie w ciagu kilku dni dwa SB.
wp // fieldy