Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Re: 1/2 finału LM: FC Barcelona - Chelsea Londyn

Post autor: KajoFC » 29 kwie 2009, 8:47

Pelart pisze:nie widziałem meczu ale mam pytanie, czy w obu drużynach są jakieś starty przed następnym meczem na Stamford Bridge wynikające z kartek?
Barca będzie osłabiona przez kontuzję Marqueza podobno do końca sezonu ma nie pograć i Puyol za kartki nie zagra w rewanżu. A Chelsea wzmacnia sobie obronę bo wraca A. Cole który był zawieszony :D Teraz kibice Realu powinni przelać trochę gotówki za Marqueza zawsze to jakieś osłabienie rywala :glass:

Widziałem wielu frustratów na stronie głównej w newsie o bezbramkowym remisie na Camp Nou :C Jak mówiłem wcześniej Hiddink głupi nie jest wiedział że jak się odkryją to dostaną kilka bramek jak wiele innych zespołów przed Chelsea na Camp Nou. Dobra taktyka i bramki nie stracili i to było najważniejsze. Na SB Hiddink zagra zupełnie inną taktyką z zupełnie inną koncepcją gry, bo to teraz oni będą musieli zaatakować. 8) Barca gra football ładny dla oka ale praktycznie co spotkanie to samo. Chelsea wiedziała że Barca lubi krótkie podania i często być przy piłce, skutecznie się broniąc Barca nawet nie mogła rozwinąć skrzydeł przy polu karnym już nie wspominając o Messim który był kryty przez Bosingwe i Jose wywiązał się ze swojego zadania bez błędnie. Jeśli Chelsea wygra na własnym stadionie to finał ponownie będzie angielski :D będzie replay z zeszłego roku albo derby Londynu :mrgreen:

Wróć do „Puchary Europejskie”