Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: krzychu212 » 01 maja 2009, 13:07

Vianuch pisze:Ciekawe czy wynik meczu będzie miał wpływ na moją formę na maturze z polskiego :lol:
Jakby tak na wszystkich. Pół Polski by zdało a drugie nie. Ja bym zdał wtedy :P

A meczyk już jutro, a ja jakoś emocji jeszcze nie czuje, ale za to jutro już będzie koniec nauki na polski bo jak tu se uczyć gdy drużyna wzywa :P Do tego jeszcze Czarnuchy ze Słupska i dzień wspaniały. A co do meczu, to szczerze powiem że się trochę boję o psychikę chłopaków, bo jeśli założymy że przegramy po walce, to może być źle. Najpierw remis w totalnie zdominowanym meczu z Chelsea, a potem przegrana w meczu sezonu z Realem to mogłoby być za dużo. Wtedy okaże się jakie naprawdę mają charaktery nasi gracze. Inną sprawą jest to że tak nie będzie :P

EDIT:
Etus2 pisze:mówisz że przegrana Barcy Cię nie ruszy ? i zdasz? gratuluje silnej psychiki ;) pozdro :D
Nie ma takiej opcji, że przegramy dlatego zdam. Gorzej mają kibice blancos, cały sezon frustracji grą swojej drużyny. Ehh ale trzymam za Was kciuki chłopaki. :P i dziewczyny oczywiście
Ostatnio zmieniony 01 maja 2009, 13:23 przez krzychu212, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”